Blijkbaar hebben we lang genoeg gedubd over wel of geen website en meer of minder social media. We zijn beiden erg goed in staat om dagenlang zonder wifi door te brengen en laden ook lekker op aan de rust die dat geeft. Wat meteen de vraag opriep: Lijdt ons echte leven niet een beetje onder het online-leven?

 

Toch bleef er een verlangen (en verzoeken) komen om te delen wat we aan het doen zijn. En niet helemaal zonder reden, geloven we.

 

Tijdens onze reizen en de vele ontmoetingen zijn we gaan ontdekken dat dat waar we naar streven niet uniek is. Het is gedreven door een heel basaal instinct: de wens om te leven op een manier die correspondeert met wie we zijn. Die wens is voor velen een bekend gevoel. Wat minder bekend is, is het gevoel dat dat ook daadwerkelijk mag en kan. Hoe anders is wordt ons vaak voorgedaan. Hoe ver bij onze natuurlijke staat van zijn vandaan zijn we geprogrammeerd. Het begint op school waar we leren om ons te focussen op onze zwakke punten in plaats van op onze sterkste.

 

Dit is waarom we graag onze ervaringen delen, inclusief de avonturen, de zekerheden en onzekerheden, de vragen en de fun.

 

In de maak en te verwachten:

 

- Hoe overleven we samen op een postzegel?

- Hoe luisteren we naar Tijns verlangens en naar die van ons elk?

- Hoe houden we reizen betaalbaar?

- Hoe vinden en leven we onze passies?

- Reisverhalen

 

Hasta la próxima!