MEET THE TEAM

 

Hi! Ik ben Miriam.

Ik ben geboren en getogen in België als jongste in een familie van 6. Een grote liefde voor dieren, hart-tot-hart-contact en muziek zit in mijn bloed (niet dat ik zo'n virtuoos ben, maar ik krijg in elk geval mijn zoon aan het dansen). Ik raak gefascineerd door kunst, fotografie en levensverhalen. Momenteel werk ik aan mijn passie voor foto-verhalen.

Doorgaans verlies ik elke notie van tijd als ik schrijf, lees of een nieuwe taal leer. Ik hou mateloos van het avontuur van het onbekende. En van mijn gezelschap. Hier is mijn eerste partner in crime!


Hey! Mijn naam is Bas.

Mijn vrienden beschrijven me als ruimdenkend, gepassioneerd en levensgenieter (wat ik graag aanneem). Ik geniet van wilde natuur, nieuwe plekken leren kennen en verbinding maken met anderen. Het is mijn streven een balans te houden tussen bewust en duurzaam leven, avontuur en comfort. Een dagelijkse dosis muziek is minstens zo belangrijk voor mij als dagelijks eten. Met een achtergrond als filmmaker en een diepgewortelde liefde voor documentaires is één van mijn creatieve doelen een documentaire te maken over mensen met een alternatieve levensstijl die in nauwe verbinding staan met zichzelf en met de planeet. Hier komt een aardig voorbeeld daarvan: onze kleine metgezel!

 

Hallo wereld! Ik ben Tijn Sebastian.

Tijn betekent kleine, dappere krijger.                                                      

Ik ben geboren in april 2015 in Zuid-Frankrijk tijdens onze reis door Europa. Ik ben gek op dieren, bomen en zwaaien naar mensen en voor mango's en muziek trek ik alles uit de kast. Momenteel ben ik bezig een ontzettend grote broer te worden; ik hou je op de hoogte van mijn vorderingen.

Samen onderweg zijn en steeds nieuwe dingen ontdekken vind ik geweldig. De bus is mijn grootste speelgoed. Het leert mij belangrijke lessen zoals zwaartekracht en dagdromen. Ik heb leren klimmen, vallen, zingen en vriendjes maken in de bus. Mijn dromen worden opgeslagen in de wereldkaart boven mijn hoofd. Hier is mijn thuis: